Olympiaplein 132 Amsterdam info@eetcafedehut.nl

Zuidfestival

Robin Razz

Robin Razz is een zanger/entertainer die door zijn enorme inzet en enthousiasme elk optreden tot een geslaagd feest weet te maken. De muziek is Robin met de paplepel ingegoten, zijn vader is ook al jaren muzikant. Al op jonge leeftijd was Robin een allround drummer en speelde in verschillende bandjes waar hij veel ervaring opdeed als drummer, maar met koor en solo zang. Ook speelde hij in bands die bekende artiesten begeleiden.
Als jurylid van talenten jachten leerde Robin een bekende artiest kennen. Robin had hem gevraagd om op te treden op een feestje van familie, maar hij was die avond al vol geboekt. Hij vroeg “waarom ga je zelf niet zingen? Dan krijg je van mij de eerste orkestbandjes”. Na veel aarzelen had Robin toch de stap gezet en heeft zanglessen genomen. Het optreden op het feestje van familie werd een succes.
Vanaf dat moment is zijn zangcarrière in een stroomversnelling geraakt. Robin is een week lang in Bosnië geweest waar hij optredens verzorgde voor Defensie en daarnaast heeft hij verscheidene malen in het voorprogramma gestaan van vele bekende acts zoals: De Kast, Gerard Joling en Ruth Jacott.

Website Robin Razz